Marcipangris
SPONSORERET indhold

Marcipangris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Marcipangris - årets fineste mandelgave er hjemmelavet og af marcipan. Se her, hvordan du laver en marcipangris

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
10. dec. 2017 | Opskrift | Hjemmet
1 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
100 g ren rå marcipan
evt. 1 spsk. cognac (eller brun rom)
4 paranødder (eller hele mandler)
Pynt:
silkebånd (eller andet gavebånd til maven)

  1. Ælt marcipanen med cognac. Tag en lille klump marcipan fra.
  2. Tril marcipanen til en kugle i hånden, og rul den aflang. I den ene ende formes den lidt spids, og trykkes flad til tryne. Lav øjne og næsebor med en strikkepind eller spisepind.
  3. Tril en hale, og lav to små ører af den lille klump marcipan. Sæt dem på grisen. Pynt med et bånd omkring maven.

 

Anbefalet til dig