Hindbærhjerter
SPONSORERET indhold

Hindbærhjerter med marcipan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Konfekt er et must blandt julegodterne og her får du inspiration til en ny variant, du kan forkæle dine gæster med i julen. De lækre hjerter af marcipan er tilsat hindbærekstrakt og overtrukket med mørk chokolade.

Af: Redaktionen Foto: Betina Hastoft
28. nov. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 30 min

Ingredienser

200 g marcipan
1 tsk hindbærekstrakt
rød konditorfarve
200 g mørk chokolade

Pynt:
frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Af Julie Hey 

  1. Ælt marcipan med hindbærekstrakt og lidt rød farve. Brug evt. engangshandsker.
  2. Rul marcipanen ud til en ½ cm tyk plade. Udstik al marcipanen med en hjerteform.
  3. Smelt og temperer den mørke chokolade.
  4. Overtræk de røde hjerter med chokoladen, læg dem på bagepapir, og drys med frysetørrede hindbær.

Anbefalet til dig