Hindbærhjerter
Foto: Betina Hastoft Velsmagende marcipanhjerter med et strejf af hindbær

konfekt med marcipan og hindbær

Hindbærhjerter med marcipan

Konfekt er et must blandt julegodterne og her får du inspiration til en ny variant, du kan forkæle dine gæster med i julen. De lækre hjerter af marcipan er tilsat hindbærekstrakt og overtrukket med mørk chokolade.

printer Print
clock 30 minutter

200 g marcipan
1 tsk hindbærekstrakt
rød konditorfarve
200 g mørk chokolade

Pynt:
frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Af Julie Hey 

  1. Ælt marcipan med hindbærekstrakt og lidt rød farve. Brug evt. engangshandsker.
  2. Rul marcipanen ud til en ½ cm tyk plade. Udstik al marcipanen med en hjerteform.
  3. Smelt og temperer den mørke chokolade.
  4. Overtræk de røde hjerter med chokoladen, læg dem på bagepapir, og drys med frysetørrede hindbær.
Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Konfekt og Marcipan