Marcipan/sveske-roulade
SPONSORERET indhold

Marcipan/sveske-roulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 roulade eller ca. 30 stk. konfekt)

Ingredienser

Arbejdstid: 30-45 min.
Trækketid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
8-10 bløde svesker (125 g)
1-2 spsk cognac (eller likør)
evt. 50 g syltet ingefær (finthakket)
200 g marcipan
Pynt:
evt. 100 g mørk chokolade
evt. 25 g kandiseret ingefær

  1. Udsten sveskerne, hak dem med en kniv og bland dem med cognac. Lad dem trække i 20 min. og tilsæt evt. ingefær.
  2. Rul marcipanen ud til et rektangel (ca. 15 x 25 cm) mellem to stykker plastfilm. Smør sveskeblandingen på marcipanen og rul det sammen som en roulade.
  3. Overtræk evt. med smeltet chokolade og pynt evt. med kandiseret ingefær.
  4. Servér rouladen i skiver.