Opskrift på peach melba pavlova
SPONSORERET indhold

Marengsdessert: Peach Melba-Pavlova

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En super lækker marengs-dessert med et tvist af den klassiske peach melba med fersken og hindbær. En skøn afslutning på en god middag.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
19. sep. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
6 portioner

Ingredienser

6 modne ferskner
2-3 spsk rørsukker
ca. 100 g mandelflager
1 bakke friske hindbær eller 150 g frosne, optøede
2 spsk flormelis
5 dl piskefløde

Marengs
400 g hvidt sukker
8 æggehvider
2 spsk maizenamel
1 spsk lys eddike

Sådan laver du desserten

Tænd ovnen på 120 grader, og begynd med at lave marengsene. Bland sukker og æggehvider i en varmefast skål, og varm blandingen op over vandbad, indtil den når ca. 65 grader, og alle sukkerkrystallerne er smeltet. Tag skålen af varmen, og pisk marengsmassen med en elpisker, indtil den er blank, sej og helt afkølet. Vend maizenamel og eddike i. Sæt 6 store skefulde marengsmasse på en bageplade belagt med bagepapir. Bag marengsene i ca. halvanden time, sluk derefter for ovnen, og lad marengsene stå på eftervarme, indtil ovnen er helt kold – eventuelt natten over.