Opskrift på marinerede grillede rejer med mangosalat
SPONSORERET indhold

Marinerede grillede rejer med salat af mango

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 spsk ingefær, revet
½ lime, saften heraf
1 spsk chilisauce
1 spsk Fish sauce
½ tsk rørsukker
lidt salt
12-16 tigerrejer
4 træspyd

1 mango
50 g sukkerærter
1 lime, saften heraf
½ spsk rørsukker
1½ tsk chili, finthakket
¼ bundt koriander, groftplukket
evt. salt og mere limesaft.

Tilbehør: chilisauce og kogte ris.

Sådan gør du

Rør ingefær sammen med limesaft, chilisauce, Fish sauce, rørsukker og lidt salt. Giv rejerne et snit på langs af ryggen og fjern den sorte streng og kassér den. Mariner rejerne i marinaden.

Læg træspyddene i blød i koldt vand ca. 30 min. Stik rejerne på træspyd og grill dem 3 min. på hver side. Krydr med ekstra salt og peber.

Skræl mangoerne og skær kødet fra stenen. Skær mangokødet i mindre stykker og snit sukkerærterne i tynde strimler. Rør limesaft sammen med rørsukker og chili og vend limemarinaden sammen med mangostykkerne, sukkerærter og frisk koriander. Smag på salaten og krydr evt. med lidt salt og ekstra limesaft.

Servér de grillede rejer med mangosalat, chilisauce som dip og kogte ris.