SPONSORERET indhold
Marinerede haricots vert med serranoskinke
4
Ingredienser
300 g haricots verts
6 tynde skiver serranoskinke.
Senneps-dressing:
1/4 dl god olivenolie
1 lille fed knust hvidløg
1 tsk fintreven citronskal
1 tsk honning
2 spsk citronsaft
3 tsk grovkornet dijonsennep
salt, friskkværnet peber.
400 g baguette.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:460 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:52 %
Sådan gør du
Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, kog dem 4-5 minutter, hæld dem i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Kan gøres i forvejen.
Tag 4-5 bønner (alt efter tykkelse) og saml dem i bundter.
Skær skinkeskiverne igennem på langs og sno en halv skive skinke om hvert bundt. Pisk dressingen sammen, smag den til og vend bønnerne med dressingen – eller servér den som dip til.
Tip
Du kan bruge grønne asparges på samme måde.