Opskrift på marinerede haricots vert med serranoskinke
SPONSORERET indhold

Marinerede haricots vert med serranoskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
28. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 g haricots verts
6 tynde skiver serranoskinke.

Senneps-dressing:
1/4 dl god olivenolie
1 lille fed knust hvidløg
1 tsk fintreven citronskal
1 tsk honning
2 spsk citronsaft
3 tsk grovkornet dijonsennep
salt, friskkværnet peber.
400 g baguette.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    52 %

Sådan gør du

Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, kog dem 4-5 minutter, hæld dem i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Kan gøres i forvejen.
Tag 4-5 bønner (alt efter tykkelse) og saml dem i bundter.
Skær skinkeskiverne igennem på langs og sno en halv skive skinke om hvert bundt. Pisk dressingen sammen, smag den til og vend bønnerne med dressingen – eller servér den som dip til.