Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på marinerede haricots vert med serranoskinke
Foto: Andreas Wiking Marinerede haricots vert med serranoskinke

Opskrift på marinerede haricots vert med serranoskinke

Marinerede haricots vert med serranoskinke

4
Print

300 g haricots verts
6 tynde skiver serranoskinke.

Senneps-dressing:
1/4 dl god olivenolie
1 lille fed knust hvidløg
1 tsk fintreven citronskal
1 tsk honning
2 spsk citronsaft
3 tsk grovkornet dijonsennep
salt, friskkværnet peber.
400 g baguette.

Energi pr. person:
460 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
18 %
Kulhydrant:
52 %

Sådan gør du

Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, kog dem 4-5 minutter, hæld dem i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Kan gøres i forvejen.
Tag 4-5 bønner (alt efter tykkelse) og saml dem i bundter.
Skær skinkeskiverne igennem på langs og sno en halv skive skinke om hvert bundt. Pisk dressingen sammen, smag den til og vend bønnerne med dressingen – eller servér den som dip til.

Tip

Du kan bruge grønne asparges på samme måde.


Se, hvad vi ellers skriver om: Dressing, Tapas, Svin, Dansk mad, Forret, Frokost og Tilbehør