Marinerede rejer
SPONSORERET indhold

Marinerede rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker salat med rejer, fennikel, rødløg og appelsin - brug de lækre marinerede rejer som taps, forret eller let frokost med et godt brød til.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(4-6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 frisk chili
1 fed hvidløg
2-3 spsk citronsaft
3 spsk olie
300 g rejer
1 fennikelknold
1 rødløg
1-2 appelsiner
salt

  1. Fjern frø og mellemvægge på chilien og hak den fint. Rør det sammen med knust hvidløg, citronsaft, olie og lidt salt. Vend rejerne i.
  2. Rens fennikelknolden og pil rødløget. Snit dem i papirtynde strimler – brug gerne et rivejern og vend dem sammen med rejerne.
  3. Skær skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i både. Vend dem i salaten og server med brød.