TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Marinerede rejer
Foto: Thomas Hergaard

Marinerede rejer - opskrift fra Hjemmet

Marinerede rejer

Lækker salat med rejer, fennikel, rødløg og appelsin - brug de lækre marinerede rejer som taps, forret eller let frokost med et godt brød til.

printer Print
plate (4-6 personer)

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 frisk chili
1 fed hvidløg
2-3 spsk citronsaft
3 spsk olie
300 g rejer
1 fennikelknold
1 rødløg
1-2 appelsiner
salt

  1. Fjern frø og mellemvægge på chilien og hak den fint. Rør det sammen med knust hvidløg, citronsaft, olie og lidt salt. Vend rejerne i.
  2. Rens fennikelknolden og pil rødløget. Snit dem i papirtynde strimler – brug gerne et rivejern og vend dem sammen med rejerne.
  3. Skær skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i både. Vend dem i salaten og server med brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tapas og Tilbehør