Kylling opskrift med krydderurter
SPONSORERET indhold

Marineret kylling med krydderurter og balsamico

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mette Mølbak Foto: Line Thit Klein
20. jan. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
5

Ingredienser

2 kyllingbryster
1 dl balsamico
3 dl vand
6 blade salvie

2 spsk balsamico
1 dl olivenolie
1 bundt rosmarin
1 bundt salvie
1 hoved radicchio
saft fra en halv citron
lidt olivenolie
50 g pecorinoost, revet
salt og peber.

Sådan gør du

Kog kyllingebrysterne i balsamico, vand og salvie blade. Vandet skal dække kyllingen. Lad det koge ca. 30 min. Sæt det på køl og lad det hvile natten over i lagen. Tag kyllingen op og skær den tyndt – gerne på en pålægsmaskine, men en god kniv kan også bruges.

Tag et fad og dæk det med film. Læg kyllingeskiverne ud på fadet, så de ligger adskilt. Mariner dem med balsamico, olivenolie, friskhakket rosmarin, salvie og salt og peber.
For det bedste resultat skal kyllingen stå på køl natten over, så alle smagene kan trække ind i kødet.

Anret tynde skiver kylling på et fad. Vend radicchio med olivenolie, citronsaft og pecorino, og fordel det over kyllingen.

TIP:
Kom salvie- og rosmarinblade, salt og peber i en foodprocessor og blend, så du har en fin kryddersalt til marineringen.