Marineret svinekød med bulgursalat
SPONSORERET indhold

Marineret svinekød med bulgursalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Marinaden giver dejlig smag til svinekødet, der her serveres med en dejlig bulgursalat.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. jul. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
2 store svinekoteletter
(i alt 400 g)
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 spsk friskhakket mynte
1 fed hvidløg (knust)
salt og peber
2 dl bulgur
4 dl kogende vand
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
200 g cocktailtomater
Tilbehør: tzatziki

  1. Skær kødet i stænger eller store tern og marinér dem med olie, citronsaft, mynte, hvidløg, salt og peber 15-20 min. Steg dem på en varm grill eller grillpande 10-12 min.
  2. Rør bulgur sammen med 1 tsk salt og hæld kogende vand over. Lad det trække under låg min. 10 min. og lad det afkøle. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend i bulguren. Tilsæt tomaterne skåret i mindre stykker og servér til kødet sammen med tzatziki.