Opskrift på marokkansk suppe
SPONSORERET indhold

Marokkansk suppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
29. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g lammetykstegsfilet
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
1/2 tsk harissa eller knust chili
1/2 tsk spidskommen
1 dåse hakkede tomater
6 dl bouillon
1 dåse kikærter
2 stilke bladselleri
100 g grønne bønner eller ærter
salt, peber.
200 g fladbrød eller andet brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    390 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan gør du

Skær lammekødet i små tern. Brun kød og løg i olie ved god varme og krydr med harissa samt spidskommen.
Tilsæt tomat samt bouillon og lad suppen simre 10 min.
Hæld lagen fra kikærterne og skyl i koldt vand. Kom kikærter, snittet bladselleri og bønner i suppen og kog endnu et par minutter.
Smag til med ekstra harissa, salt og peber. Servér med brød.