SPONSORERET indhold
Marokkansk suppe
4
Ingredienser
400 g lammetykstegsfilet
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
1/2 tsk harissa eller knust chili
1/2 tsk spidskommen
1 dåse hakkede tomater
6 dl bouillon
1 dåse kikærter
2 stilke bladselleri
100 g grønne bønner eller ærter
salt, peber.
200 g fladbrød eller andet brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:390 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:26 %
-
Kulhydrat:54 %
Sådan gør du
Skær lammekødet i små tern. Brun kød og løg i olie ved god varme og krydr med harissa samt spidskommen.
Tilsæt tomat samt bouillon og lad suppen simre 10 min.
Hæld lagen fra kikærterne og skyl i koldt vand. Kom kikærter, snittet bladselleri og bønner i suppen og kog endnu et par minutter.
Smag til med ekstra harissa, salt og peber. Servér med brød.