Opskrift på marokkansk suppe
Foto: Andreas Wiking Marokkansk suppe

Opskrift på marokkansk suppe

Marokkansk suppe

printer Print
plate 4 Person(er)

400 g lammetykstegsfilet
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
1/2 tsk harissa eller knust chili
1/2 tsk spidskommen
1 dåse hakkede tomater
6 dl bouillon
1 dåse kikærter
2 stilke bladselleri
100 g grønne bønner eller ærter
salt, peber.
200 g fladbrød eller andet brød.

Energi pr. person:
390 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
26 %
Kulhydrat:
54 %

Sådan gør du

Skær lammekødet i små tern. Brun kød og løg i olie ved god varme og krydr med harissa samt spidskommen.
Tilsæt tomat samt bouillon og lad suppen simre 10 min.
Hæld lagen fra kikærterne og skyl i koldt vand. Kom kikærter, snittet bladselleri og bønner i suppen og kog endnu et par minutter.
Smag til med ekstra harissa, salt og peber. Servér med brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Lam, Marokkansk mad og Hovedret