Melonsalat & myntesirup
SPONSORERET indhold

Melonsalat & myntesirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Snup en frisk dessert

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
18. sep. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

½ vandmelon
1 kantalupmelon
1 honningmelon

Myntesirup:
100 g rørsukker
1,5 dl vand
skal af 1 ubehandlet lime
ca. 1/2 dl mynteblade

Sådan gør du: Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst. Tilsæt limeskal samt mynte, og kog videre ved god varme under omrøring i 2-3 minutter til en tyk sirup. Sigt og afkøl siruppen.
Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern, eller skræl og skær frugtkødet i tern. Bland melonkuglerne med siruppen. Pynt med mynteblade og server.

Energi pr. person: 250 kcal, fedt 1%, protein 4%, kulhydrat 95%