Mexicansk farsbrød med avocadosalat
SPONSORERET indhold

Mexicansk farsbrød med avocadosalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
15. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Farsbrødene er fryse-egnede
Ingredienser:
400 g hakket oksekød
1 tsk salt
1 æg
1 løg (finthakket)
2-3 fed hvidløg (finthakket)
3-4 spsk groft majsmel (polenta) eller durummel
1 glas tacosovs (stærk eller mild)
Avocadosalat:
2 modne avocadoer
250 g cherrytomater (halve)
125 g majskerner
1 lille rødløg (fintsnittet)
1 frisk chili (finthakket)
1-2 spsk limesaft
1-2 spsk olivenolie
salt
frisk koriander
Tilbehør:
4 tortillaer

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen med salt og rør de øvrige ingredienser i – dog kun halvdelen af tacosovsen.
  2. Form farsen til 4 små farsbrød og læg dem i en bradepande med bagepapir. Fordel resten af sovsen over dem og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  3. Avocadosalat: Skær avocadokødet i skiver eller tern. Vend det sammen med cherrytomater, majskerner, fintsnittet rødløg, chili, limesaft og olivenolie.
  4. Krydr med salt og drys med friske korianderblade. Anret det på de lune tortillaer.