Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Mexicansk farsbrød med avocadosalat
Foto: Thomas Hergaard

Mexicansk farsbrød med avocadosalat - opskrift fra Hjemmet

Mexicansk farsbrød med avocadosalat

plate (4 personer)
printer Print

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Farsbrødene er fryse-egnede
Ingredienser:
400 g hakket oksekød
1 tsk salt
1 æg
1 løg (finthakket)
2-3 fed hvidløg (finthakket)
3-4 spsk groft majsmel (polenta) eller durummel
1 glas tacosovs (stærk eller mild)
Avocadosalat:
2 modne avocadoer
250 g cherrytomater (halve)
125 g majskerner
1 lille rødløg (fintsnittet)
1 frisk chili (finthakket)
1-2 spsk limesaft
1-2 spsk olivenolie
salt
frisk koriander
Tilbehør:
4 tortillaer

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen med salt og rør de øvrige ingredienser i – dog kun halvdelen af tacosovsen.
  2. Form farsen til 4 små farsbrød og læg dem i en bradepande med bagepapir. Fordel resten af sovsen over dem og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  3. Avocadosalat: Skær avocadokødet i skiver eller tern. Vend det sammen med cherrytomater, majskerner, fintsnittet rødløg, chili, limesaft og olivenolie.
  4. Krydr med salt og drys med friske korianderblade. Anret det på de lune tortillaer.
Se, hvad vi ellers skriver om: Farsbrød, Kød og Hovedret