Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Mexicansk suppe med majs

Mexicansk suppe med majs - opskrift fra Hendes Verden

Mexicansk suppe med majs

En krydret mexicansk suppe til en kold vinterdag - få opskriften her.

plate 4 personer
printer Print

400 g hakket oksekød, 10-12 % fedt
2 løg
2 gulerødder
1 spsk. olie
1-2 fed hvidløg
1 l hønsebouillon
1 ds. flåede, hakkede tomater
70 g tomatkoncentrat
200 g majskerner
2 tsk. Chili Spicemix fra Santa Maria-serien
2 spsk. hakket persille
salt, peber
Tilbehør:
groft hvedebrød

  1. Hak løgene, og skær gulerødderne i små tern. Varm olien op i en gryde. Svits kød, løg og gulerødder, til kødet har skiftet farve. Kom hvidløg i, og svits det kort med. Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog op.
  2. Lad suppen snurre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød og Hovedret