SPONSORERET indhold
Nem mexicansk suppe med majs
En krydret mexicansk suppe til en kold dag - få opskriften her.
4 personer
Ingredienser
400 g hakket oksekød, 10-12 % fedt
2 løg
2 gulerødder
1 spsk. olie
1-2 fed hvidløg
1 l hønsebouillon
1 ds. flåede, hakkede tomater
70 g tomatkoncentrat
200 g majskerner
2 tsk. Chili Spicemix fra Santa Maria-serien
2 spsk. hakket persille
salt, peber
Tilbehør:
groft hvedebrød
Sådan laver du mexicansk suppe
- Hak løgene, og skær gulerødderne i små tern. Varm olien op i en gryde.
- Svits kød, løg og gulerødder, til kødet har skiftet farve. Kom hvidløg i, og svits det kort med.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog op.
- Lad suppen snurre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.