Mexicansk suppe med majs
Mums!

Mexicansk suppe med majs - opskrift fra Hendes Verden

Nem mexicansk suppe med majs

En krydret mexicansk suppe til en kold dag - få opskriften her.

star star star star star
(4) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

400 g hakket oksekød, 10-12 % fedt
2 løg
2 gulerødder
1 spsk. olie
1-2 fed hvidløg
1 l hønsebouillon
1 ds. flåede, hakkede tomater
70 g tomatkoncentrat
200 g majskerner
2 tsk. Chili Spicemix fra Santa Maria-serien
2 spsk. hakket persille
salt, peber
Tilbehør:
groft hvedebrød

Sådan laver du mexicansk suppe

  1. Hak løgene, og skær gulerødderne i små tern. Varm olien op i en gryde.
  2. Svits kød, løg og gulerødder, til kødet har skiftet farve. Kom hvidløg i, og svits det kort med.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog op.
  4. Lad suppen snurre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
star star star star star
(4) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Suppe, Mexicansk mad og Hovedret