Mexicansk suppe med majs
SPONSORERET indhold

Nem mexicansk suppe med majs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En krydret mexicansk suppe til en kold dag - få opskriften her.

07. okt. 2019 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g hakket oksekød, 10-12 % fedt
2 løg
2 gulerødder
1 spsk. olie
1-2 fed hvidløg
1 l hønsebouillon
1 ds. flåede, hakkede tomater
70 g tomatkoncentrat
200 g majskerner
2 tsk. Chili Spicemix fra Santa Maria-serien
2 spsk. hakket persille
salt, peber
Tilbehør:
groft hvedebrød

Sådan laver du mexicansk suppe

  1. Hak løgene, og skær gulerødderne i små tern. Varm olien op i en gryde.
  2. Svits kød, løg og gulerødder, til kødet har skiftet farve. Kom hvidløg i, og svits det kort med.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog op.
  4. Lad suppen snurre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.