Mexicanske frikadeller
SPONSORERET indhold

Mexicanske frikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En eksotisk, velkrydret variation over de elskede frikadeller. Vi serverer i tortillaer og med salat.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
250 g hakket oksekød (max 10% fedt)
½ tsk groft salt
½ lille løg (revet)
1 fed hvidløg (knust)
3 spsk majsmel (polenta)
1 lille æg
¼ tsk stødt spidskommen
¼ tsk knust chili
1 bdt frisk koriander
Tilbehør:
Kogte ris eller tortillaer, tacosovs og salat

  1. Rør kødet med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør majsmel og æg i farsen og tilsæt krydderier. Rør friskhakkede korianderblade i farsen og form den til runde kødboller.
  2. Steg dem på en pande med olie, mens de vendes, så alle sider bliver stegt - i alt ca. 10 min.
  3. Servér med kogte ris eller varme tortillaer, tacosovs og salat