Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: ca. 10 min.
2-3 møre oksebøffer
salt og peber
1 spsk. olivenolie
15 g smør
Desuden:
250 g edamamebønner (fra frost)
2 forårsløg
200 g cherrytomater
1 lille bdt. radiser
75 g blandede spæde salater
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
Tilbehør: fuldkornsbrød
- Krydr kødet med salt og peber.
- Varm olie og smør op på en pande, til smørret er gyldent og afbruset. Brun bøfferne på begge sider ved god varme. Steg bøfferne færdig ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Skær kødet i tynde skiver.
- Kog bønnerne i 5 min. i letsaltet vand. Kom dem i en sigte, og overbrus med koldt vand. Afdryp.
- Snit forårsløgene, og skær tomaterne i halve. Skær radiserne i skiver. Skyl salaten grundigt, og afdryp den.
- Fordél salaten i bunden af et fad. Fordél tomater, forårsløg, radiser og bønner over. Læg kødet herover.
- Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten.