Middagssalat med bøf og edamamebønner

Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard

Middagssalat med bøf og edamamebønner - opskrift fra Hjemmet

Middagssalat med bøf og edamamebønner

Lækker salat med skiver af mørt oksekød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: ca. 10 min.
2-3 møre oksebøffer
salt og peber
1 spsk. olivenolie
15 g smør
Desuden:
250 g edamamebønner (fra frost)
2 forårsløg
200 g cherrytomater
1 lille bdt. radiser
75 g blandede spæde salater
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
Tilbehør: fuldkornsbrød

  1. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Varm olie og smør op på en pande, til smørret er gyldent og afbruset. Brun bøfferne på begge sider ved god varme. Steg bøfferne færdig ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Skær kødet i tynde skiver.
  3. Kog bønnerne i 5 min. i letsaltet vand. Kom dem i en sigte, og overbrus med koldt vand. Afdryp.
  4. Snit forårsløgene, og skær tomaterne i halve. Skær radiserne i skiver. Skyl salaten grundigt, og afdryp den.
  5. Fordél salaten i bunden af et fad. Fordél tomater, forårsløg, radiser og bønner over. Læg kødet herover.
  6. Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød og Hovedret

610x200_woordy_dmjpg.jpg