Mini-ispinde
SPONSORERET indhold

Mini-ispinde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små lækkerbiskner, der ikke er til at stå for. Hurtigt lavet og altid populære.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Fryse-egnet
(6 stk)
god vaniljeis (eller anden smag)
100 g hakket chokolade (mørk, lys eller hvid)
10 g smør (eller 2 tsk olie)
hakkede nødder eller krymmel
6 træpinde eller tandstikkere

  1. Form isen til kugler og frys dem mindst 3 timer.
  2. Smelt chokolade og smør eller olie i en skål over vandbad. Stik en træpind eller tandstikker i hver iskugle. Hold en iskugle i pinden over skålen med chokolade. Hæld smeltet chokolade over iskuglen med en ske og stil iskuglen på en kold plade med bagepapir. Drys med nødder eller krymmel og fortsæt med flere kugler. Stil dem i fryseren indtil servering.
  3. Ispinde fås bl.a. hos Panduro Hobby, tlf. 70 15 01 05.