SPONSORERET indhold
Minifiskedeller med chili
4 personer
Ingredienser
Minifiskedeller med chili
Fiskefars:
500 g lyssejfilet, mørksej el.
torsk
1½ tsk. salt
1 æg
1½ dl mælk el. fløde
2 spsk. hvedemel
2 spsk. revet løg
peber
olivenolie og smør til stegning
citronbåde
2 spsk. fintrevet ingefær
1 tsk. rød frisk finthakket chili el. sambal oelek
evt. 100 g grofthakkede vandkastanjer (købes i dåse)
olie til stegning
Pynt:
evt. finthakket chili
Tilbehør:
ris, sojasauce, limebåde og kogte sukkerærter
- Rør ingredienserne til farsen sammen.
- Form små fiskefrikadeller, og steg dem i olie. Pynt evt. fiskefrikadellerne med lidt chilidrys. Server med det foreslåede tilbehør.