Minikager
SPONSORERET indhold

Minikager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
06. sep. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
10 min.
Fryse-egnede
(ca. 36 stk.)
125 g smør
150 g chokolade
175 g sukker (ca. 2 dl)
2 æg (mellem)
140 g mel (2 1/2 dl)
1/2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
Pynt: ca. 75 g smeltet hvid chokolade, kokosdrys og kandiserede roser eller violer.

  1. Smelt smør, chokolade og sukker sammen. Pisk æggene i.
  2. Bland bagepulver i melet og rør det forsigtigt i sammen med mælken.
  3. Fordel dejen i små papirsforme og bag kagerne ved 180 grader i ca. 10 min.
  4. Fordel smeltet chokolade på kagerne, når de er kolde, og drys med kokos og/eller chokolade og kandiserede roser.