
Minipizzaer med skinke og champignon - opskrift fra Hendes Verden
Minipizzaer med skinke og champignon
plate
(10-10 stk.)
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 dl durumhvedemel
2 dl fuldkornshvedemel
ca. 250 g hvedemel
Fyld:
150 g skinke
100 g champignoner i skiver
Desuden:
1 dl tomatketchup eller tomatpuré
100 g reven pizzamozzarellaost
2-3 tsk. tørret oregano
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Tag dejen ud på bordet, og del den i 8-10 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
- Fordel dejcirklerne på bagepapir på en bageplade.
- Smør tomatketchup eller puré på. Fordel skinke i mindre tern og champignon i skiver over. Drys med ost og oregano.
- Bag pizzaerne ca. 18-20 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
De skønne opskrifter på pizza
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza
Få vores NYHEDSBREV: