Minipizzaer med skinke og champignon
Foto: Mikkel Adsbøl

Minipizzaer med skinke og champignon - opskrift fra Hendes Verden

Minipizzaer med skinke og champignon

printer Print
plate (10-10 stk.)

25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 dl durumhvedemel
2 dl fuldkornshvedemel
ca. 250 g hvedemel
Fyld:
150 g skinke
100 g champignoner i skiver
Desuden:
1 dl tomatketchup eller tomatpuré
100 g reven pizzamozzarellaost
2-3 tsk. tørret oregano

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
  2. Tag dejen ud på bordet, og del den i 8-10 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
  3. Fordel dejcirklerne på bagepapir på en bageplade.
  4. Smør tomatketchup eller puré på. Fordel skinke i mindre tern og champignon i skiver over. Drys med ost og oregano.
  5. Bag pizzaerne ca. 18-20 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza