Miniquiche med spinat og parmesan
SPONSORERET indhold

Miniquiche med spinat og parmesan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
20. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

2 fed hvidløg
lidt olivenolie
200 g spinat
salt og peber
200 g blomkål
6 æg
75 g parmesan
olivenolie

Sådan gør du

Skær hvidløgene i tynde skiver, og rist dem let gyldne i lidt olivenolie på en varm pande.

Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Smag til med salt, og dryp spinaten af i en si. Den må endelig ikke være for våd. Hak den groft.

Riv blomkålen groft på et rivejern.

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Rør spinat og blomkål i æggemassen, og smag til med salt og peber. Riv parmesanen i massen.Smør en muffinform med olivenolie, og fordel massen i 6 store eller 9 små huller. Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min, eller til de er gyldne og tilberedte.

Servér dem lune, eller pak dem i madkurven.

PRØV OGSÅ: Boghvedenudler med misodressing