SPONSORERET indhold
Minitærter med kylling
Her har vi bagt minitærter i muffinforme
(12 stk.)
Ingredienser
200 g hvedemel
100 g smør
½ tsk. salt
1 æggeblomme
2 spsk. koldt vand
Fyld:
3 porrer
100 g bacontern
300 g kogt eller stegt kyllingekød
4 æg
1 dl fløde 9 %
100 g reven cheddar
1 knsp. reven muskatnød
¾ tsk. salt
peber
- Smuldr smørret i melet, og tilsæt salt. Saml dejen med æggeblomme og vand. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
- Rens porrerne godt, og skær dem i skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Afdryp dem i en sigte.
- Steg baconternene sprøde. 4. Pisk æggene sammen med fløde, ost, muskatnød, salt og peber. Vend kylling, porre og bacon heri.
- Udrul dejen, og udstik 12 cirkler, ca. 11 cm i diameter. Smør muffinsformene, og kom dejen i. Kom kyllingefyldet i. Bag tærterne ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 45 min, til de er gyldne og gennembagte.