SPONSORERET indhold
Mørbradgryde med søde kartofler og appelsin
Simremad af den hyggelige og varmende slags, bl.a. med mørbrad, appelsin, søde kartofler og fennikel – fint krydret med kanel og serveret med couscous. Her får du opskriften på en mørbradgryde, der ikke vælter kalorieregnskabet.
Mørbradgryde til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
350 g afpudset svinemørbrad
1 spsk hvedemel
salt, friskkværnet peber
1 spsk olivenolie
500 g søde kartofler i et par cm store tern
reven skal og saft af 1 ubehandlet appelsin
ca. 6 dl grøntsagsbouillon
1 lille stang kanel
2-3 fennikler i kvarte
Servering:
Hakket, bredbladet persille
2 dl couscous.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:490 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:25 %
-
Kulhydrat:58 %
Sådan laver du mørbradgryde med søde kartofler
- Skær mørbraden i ca. 1 cm tykke skiver, bank dem evt. let med bagsiden af hånden og vend dem i mel, krydret med salt og peber. Ryst overflødigt mel af og brun skiverne på begge sider i olie.
- Bland kartoflerne ved og rør. Tilsæt appelsinsaft og -skal samt bouillon og kanelstang og lad det hele snurre, til kartoflerne er halvmøre.
PRØV OGSÅ: Marineret skinkemignon med agurke- og hjertesalat - Læg fenniklerne i og lad retten snurre videre, til grøntsagerne er møre, men stadig har lidt bid.
- Smag til med yderligere krydderier, og servér retten med hakket, bredbladet persille og couscous.