Mokkakager
SPONSORERET indhold

Mokkakager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. feb. 2013 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 20 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 dl hvedemel, 60 g
1½ dl durumhvedemel, 30 g
1½ spsk fintmalet kaffe
60 g smør
1½ spsk farin

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Bland de to slags mel med den fintmalede kaffe.
  2. Rør smør og farin cremet og rør kaffemelet i, til det bliver en sammenhængende dej.
  3. Tril dejen til 20 kugler og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade med en gaffel og bag kagerne ca. 15 min.
  4. Lad dem stå et par min. på pladerne, før de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevar i kagedåse.