Mørbrad med nudler og grønt
SPONSORERET indhold

Mørbrad med nudler og grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Drys mørbrad m/nudler & grønt med ristede cashewnødder eller peanuts, det giver retten lidt kant.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. mar. 2015 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

Mørbrad med nudler og grønt
250 g brede risnudler
1 svinemørbrad, ca. 500 g
2 spsk. olie
1 dl teriyakisauce
Desuden:
200 g grønne bønner, evt. fra dybfrost
250 g broccolibuketter
Marinade:
1 forårsløg
2 spsk. limesaft
2 spsk. olie, gerne mild
sesamolie eller nøddeolie
1 spsk. fishsauce
1 tsk. sukker
1 tsk. friskhakket rød chili eller sambal oelek
Pynt:
koriander og limebåde

  1. Afpuds mørbraden. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Skær kødet i strimler.
  2. Kog nudlerne. Kom dem i en sigte, og overbrus med koldt vand, og lad dem afdryppe.
  3. Varm halvdelen af olien op i en wok eller på en stegepande. Brun kødet, til det er gyldent på alle sider. Tag kødet op, og gentag med den anden halvdel. Kom alt kødet på panden, med teriyakisauce over. Vend rundt i kødet, til teriyakisaucen er kogt lidt ind.
  4. Nip bønnerne. Del broccolien i buketter. Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 min. Kom broccolien i, og kog yderligere 3 min. Afdryp i en sigte, og vend den i nudlerne.
  5. Snit forårsløget. Pisk dressingen sammen, og vend den i nudelblandingen. Fordel kødet over. Pynt med koriander.