SPONSORERET indhold
Mørbradbøffer med løgkompot
(4-6 personer)
Ingredienser
1 afpudset svinemørbrad
2 spsk. hvedemel
salt, peber
25 g smør til stegning
10 g smør
2 løg
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. sukker
1½ dl cremefraiche 18 %
salt, peber
Tilbehør:
stegte æblebåde
Pynt:
persille
- Skær kødet i 3 cm bøffer. Vend dem i hvedemel krydret med salt og peber. Brun bøfferne i gyldent smør på en pande. steg dem herefter 2½-3 min. på hver side. tag dem af panden.
- Kom de 10 g smør på panden, og svits hakket løg, til de er bløde, uden at de tager farve. kom eddike og sukker ved, og kog det sammen 2-3 min. Vend cremefraiche i, og krydr med salt og peber. server kompotten til bøfferne. server stegte æblebåde til, og pynt med persille.