Opskrift på alt-i-én-bradepande
SPONSORERET indhold

Morgenmad: Alt-i-én-bradepande

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
17. jun. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 personer
500 g kogte kartofler
2 spsk neutral olie
salt og peber
300 g pølser, gerne nogle grovhakkede
500 g cherrytomater
125 g bacon
6-8 æg
evt. frisk timian

Sådan laver du alt i én-bradepande

1. Varm ovnen op til 200 g. I en stor bradepande vendes de kogte kartofler med olie, lidt salt og peber. Kom pølserne i, og prik dem med en gaffel. Kom bradepanden i ovnen, og lad kartofler og pølser stege i 15 minutter.

2. Skyl tomaterne, og tør dem. Tag bradepanden ud af ovnen, og kom tomaterne ved. Drapér baconen over de andre ting, og sæt bradepanden tilbage i ovnen i 15 minutter.

3. Tag bradepanden ud af ovnen igen, og slå æggene ud mellem de øvrige ingredienser. Sæt
bradepanden i ovnen, og steg videre til æggene er færdige – ca. 7-10 minutter. Pynt evt. med lidt frisk timian eller en anden krydderurt. Spis ristet brød til.


Tip:
Husk at servere ketchup, sennep og evt. HP Sauce eller Tabasco til.