Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

muffins til morgenmad
Foto: Maria Warnke Nørregaard

muffins til morgenmad

Morgenmadsmuffins

Til en frisk smoothie.

12. stk.
Print

2 æg
2,5 dl kærnemælk
0,5 dl olivenolie
1,25 dl appelsinsaft
3 spsk ahornsirup
265 g mysli med tørret frugt og højt fiberindhold
165 g hvedemel
1 spsk kanel
1 tsk natronreven skal af 1 økologisk appelsin

Drys:
Rør- eller kokossukker  

Sådan gør du: Tænd ovnen på 200° varmluft. Pisk æg, kærnemælk, olie, sirup og appelsinsaft sammen. Bland mysli, mel, kanel og natron i en skål med den revne appelsinskal. Bland de tørre og de våde ingredienser sammen med en ske, og lad dejen trække i ca. 5 minutter, før den fordeles i papirforme. Drys med sukker, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.

● ● ● Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 28%, protein 12%, kulhydrat 60%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad og Morgenmad