Mørk chokolade pleskner med nødder og bær
SPONSORERET indhold

Mørk chokolade pleskner med nødder og bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Cecilie Svensson Foto: Lars Ranek
29. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Ca. 15 chokoladepleskner.

200 g mørk chokolade
50 g ristede hasselnøddesplitter
50 g ristede mandelsplitter
50 g tørrede morbær
50 g tørrede gojibær

Sådan gør du

Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Når den er akkurat smeltet, blander du den sidste 1/3 i. Rør forsigtigt i chokoladen, til den har konsistens som blød tandpasta. Sæt små skefulde af den smeltede chokolade på en bageplade med bagepapir, og drys med lidt tørrede bær og nødde- og mandelsplitter.

Lad plesknerne sætte sig et køligt sted, før du lægger dem til opbevaring i en dåse, husk bagepapir imellem lagene. Opbevar køligt.


PRØV OGSÅ: Chrunchy peanutbutter balls