SPONSORERET indhold
Mormorpandekager med øl og vaniljeis
Danske klassikere er dejlig mad, som hele familien holder af. Her har vi givet de velkendte pandekager et lille twist med øl og serveret med vaniljeis.
12 stk. pandekager
Ingredienser
Mormorpandekager med øl og vaniljeis
250 g hvedemel
3 æg
2 dl øl
4 dl mælk
2 spsk. sukker
1 knsp. salt
25 g smeltet smør
Tilbehør:
friske bær eller syltetøj, flormelis og nougatis
Desuden:
smør til bagning, 1 liter god vaniljeis, f.eks. Hansens
Sådan laver du mormorpandekager med øl og vaniljeis
1. Rør alle ingredienserne til dejen sammen – undtagen smørret. Lad dejen hvile 30 min. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag 12 pandekager i smør på en pande.
2.Server pandekagerne med bær og vaniljeis.