Mormorpandekager med øl og vaniljeis
SPONSORERET indhold

Mormorpandekager med øl og vaniljeis

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Danske klassikere er dejlig mad, som hele familien holder af. Her har vi givet de velkendte pandekager et lille twist med øl og serveret med vaniljeis.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk. pandekager

Ingredienser

Mormorpandekager med øl og vaniljeis

250 g hvedemel
3 æg
2 dl øl
4 dl mælk
2 spsk. sukker
1 knsp. salt
25 g smeltet smør


Tilbehør:
friske bær eller syltetøj, flormelis og nougatis


Desuden:
smør til bagning, 1 liter god vaniljeis, f.eks. Hansens

Sådan laver du mormorpandekager med øl og vaniljeis


1. Rør alle ingredienserne til dejen sammen – undtagen smørret. Lad dejen hvile 30 min. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag 12 pandekager i smør på en pande.

 

2.Server pandekagerne med bær og vaniljeis.