Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Mozzarellahjerter
Foto: Thomas Hergaard

Mozzarellahjerter - opskrift fra Hjemmet

Mozzarellahjerter

De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum.

plate Ca 12 stk.
printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
2 plader butterdej à 85 g
1 æg
125 g italiensk mozzarella
6 soltørrede tomater i olie
frisk basilikum

Hjemmelavede mozarellahjerter - sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Udstik dejen i hjerter (eller cirkler). Læg dem på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.
  2. Skær mozzarellaosten i tynde skiver. Skær butterdejshjerterne igennem med en kniv og læg dem sammen med fyld af mozzarella, små stykker soltørrede tomater og basilikumblade. Eller pynt dem enkeltvis – så bliver der dobbelt så mange.
  3. Servér som snack eller lille forret.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsforret og Forret