Muffins med peanuts og chokolade
SPONSORERET indhold

Muffins med peanuts og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
09. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 12-14 stk.

Ingredienser

Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
50 g peanuts
75 g mælkechokolade
2 spsk. kakaopulver
Pynt:
1 portion frosting
12-14 hindbær
50 g høvlet mælkechokolade
mynte
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis

  1. Lav grunddejen. Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakaopulver i dejen. Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  2. Lav frostingen som beskrevet, og fordel den på kagerne. Pynt med hindbær, chokolade og mynte.