Mumset nøddekage med vindruer
SPONSORERET indhold

Mumset nøddekage med vindruer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
03. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

150 g smør
200 g sukker
2 æg
100 g mandler
100 g valnødder
1 tsk. vaniljesukker
200 g hvedemel
½ spsk. bagepulver
1 dl kærnemælk
450 g blå vindruer
Pynt:
½ dl flormelis

  1. Kom smør og sukker i en skål, og pisk det blødt og cremet. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk grundigt mellem hvert æg.
  2. Hak mandlerne fint (de skal ikke smuttes først) og valnødderne mellemfint. Bland nødderne med vaniljesukker, mel og bagepulver. Kom nødde-melblandingen i smørblandingen, og vend forsigtigt dejen rundt sammen med kærnemælk.
  3. Vask og halver druerne, og fjern kernerne (hvis ikke de er stenfri). Bland druerne i dejen.
  4. Kom dejen i en smurt springform eller beklædt med bagepapir, og bag kagen midt i ovnen ca. 1 time ved 180 gr.
  5. Drys kagen med flormelis gennem en si, når den er helt afkølet.