SPONSORERET indhold
Mumset nøddekage med vindruer
12 stk.
Ingredienser
150 g smør
200 g sukker
2 æg
100 g mandler
100 g valnødder
1 tsk. vaniljesukker
200 g hvedemel
½ spsk. bagepulver
1 dl kærnemælk
450 g blå vindruer
Pynt:
½ dl flormelis
- Kom smør og sukker i en skål, og pisk det blødt og cremet. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk grundigt mellem hvert æg.
- Hak mandlerne fint (de skal ikke smuttes først) og valnødderne mellemfint. Bland nødderne med vaniljesukker, mel og bagepulver. Kom nødde-melblandingen i smørblandingen, og vend forsigtigt dejen rundt sammen med kærnemælk.
- Vask og halver druerne, og fjern kernerne (hvis ikke de er stenfri). Bland druerne i dejen.
- Kom dejen i en smurt springform eller beklædt med bagepapir, og bag kagen midt i ovnen ca. 1 time ved 180 gr.
- Drys kagen med flormelis gennem en si, når den er helt afkølet.