Pasta i tomat med kyllingeboller
SPONSORERET indhold

Muslingeskaller i tomat med kyllingeboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et spændende alternativ til almindelige oksekødsboller. Kyllingekødbollerne bliver lækkert saftige og smager skønt sammen med tomatsaucen.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
19. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Pastaret til 4 personer

Ingredienser

600 hakket kyllingekød
1 æg
2 spsk rugmel
1 fed hvidløg
1 tsk karry
½ tsk stødt muskatnød
1 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpure (stor)
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret estragon
salt og peber
120 g muslingeskalspasta (fuldkorn)
pynt evt. med basilikum, parmesan og pesto

Sådan gør du

1/ Lav en fars af kyllingekød, æg, rugmel, hakket hvidløg og krydderier. Stil den evt. i køleskabet i 30 min.

2/ Sæt en gryde med vand over. Når det koger, former du kødet til kødboller og koger dem i vandet i 3-4 min. Når bollerne ligger i overfladen af vandet, er de klar.

3/ Hak løg og peberfrugt fint, og steg grøntsagerne i fedtstof i ca. 3 min. Tilsæt hakket tomat og tomatpuré, og lad simre i ca. 5-8 min. Tilsæt tørret rosmarin, estragon, salt og peber.

4/ Blend til en jævn sauce med en stavblender.

5/ Kog pastaen efter pakkens anvisning.

6/ Servér muslingeskaller med tomatsauce og kødboller. Pynt med basilikum, parmesan og pesto.

400 kcal. pr. person.

SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter