Myntemarinerede frugter med marengs
SPONSORERET indhold

Myntemarinerede frugter med marengs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 1½ time, heraf arbejdstid: 45 min.
250 g jordbær
3 kiwifrugter
1⁄2 ananas
2 ferskner
75 g ribs
Lage:
2 dl sukker
3 dl vand
1 vaniljestang
4 spsk. citronsaft
4-5 myntekviste
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
evt. grøn bolsjefarve
Tilbehør:
flødeskum

  1. Kog sukkerlagen sammen 5 min. Afkøl den, og fjern vaniljestang og myntekviste.
  2. Skær frugten ud i mindre stykker og fordel dem i portionsglas. Vend ribs i. Hæld lagen over frugten.
  3. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af sukkeret i til sej marengs. Vend resten af sukkeret i. Farv evt. med bolsjefarve.
  4. Kom marengsen i en sprøjtepose med stjernetylle, og lav 25 toppe på bagepapir af marengsen.
  5. Bag dem ved 125 gr. i ca. 50 min. Afkøl dem i den slukkede ovn.
  6. Server frugten med marengs til.