Opskrift på nachosstegt kylling med avocadosalsa og bagte små kartofler
SPONSORERET indhold

Nachosstegt kylling med avocadosalsa og bagte små kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprøde kyllingebidder er et hit hos både børn og voksne. Her er en ny version hvor kyllingestykkerne vendes i knuste nachos, så de får et mexicansk twist.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
03. feb. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

1 bakke små kartofler
olie, salt og peber
1 stor eller 2 mellemstore, modne avocadoer
1 lille bakke sherry- eller dadeltomater
2 lime, saften heraf
1 lille bundt frisk koriander
4 kyllingefileter
1 pakke nachos eller en pose krydrede tortilla majschips
1 æg
ca. ½ dl neutral olie
salt og peber

Sådan laver du kylling

Tænd ovnen på 220 grader. Anbring kartoflerne i et lille ovnfast fad og dryp med olie og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i 30-35 min til de er gyldne og møre.

Lav imens salsaen. Skær avocado og tomat ud i mindre stykker og vend med limesaft, koriander, salt og peber. Skær kyllingestykkerne i mellemstore bidder, ca. 2x3 cm. Knus nachos eller tortillachips til små, fine krummer. Pisk ægget og vend kyllingestykkerne i først æg, og dernæst de sprøde krummer. Alle sider skal være dækket. Drys med salt og peber.

Varm olien op på en pande og steg kyllingestykkerne gyldne og sprøde på begge sider. Servér dem helt varme med salsaen og de små bagte kartofler.