SPONSORERET indhold
Nem æbleflæsk
Få en skøn opskrift på nem æbleflæsk, der passer perfekt til julefrokost eller aftensmad. Se her, hvordan du laver æbleflæsk - på den nemme måde! Her får du opskriften på nem og lækker æbleflæsk, der er perfekt på det lune julefrokostbord eller som nem aftensmad en travl dag i december.
4-6 personer
Ingredienser
12-18 (½ cm tykke) skiver svinebryst, koge-eller stegestykke
1 spsk. friskhakket rosmarin eller persille
salt og peber
4-5 syrlige æbler, gerne rød Cox orange
evt. lidt sukker
Pynt:
timian eller persille
Tilbehør:
sennep og rugbrød
Sådan gør du:
- Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber.
- Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side.
- Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle.
- Rens æblerne og skær dem uskrællede i tern. Steg æbleternene møre i lidt af stegefedtet.
- Smag evt. til med lidt sukker.
- Fordel flæsk og æbleblanding på et fad, og pynt med timian.