Nem æbleflæsk
SPONSORERET indhold

Nem æbleflæsk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få en skøn opskrift på nem æbleflæsk, der passer perfekt til julefrokost eller aftensmad. Se her, hvordan du laver æbleflæsk - på den nemme måde! Her får du opskriften på nem og lækker æbleflæsk, der er perfekt på det lune julefrokostbord eller som nem aftensmad en travl dag i december.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
02. dec. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

12-18 (½ cm tykke) skiver svinebryst, koge-eller stegestykke
1 spsk. friskhakket rosmarin eller persille
salt og peber
4-5 syrlige æbler, gerne rød Cox orange
evt. lidt sukker

Pynt:

timian eller persille

Tilbehør:

sennep og rugbrød

Sådan gør du:

  1. Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber.
  2. Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side.
  3. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle.
  4. Rens æblerne og skær dem uskrællede i tern. Steg æbleternene møre i lidt af stegefedtet.
  5. Smag evt. til med lidt sukker.
  6. Fordel flæsk og æbleblanding på et fad, og pynt med timian.

Anbefalet til dig