Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Durumrulle med falafel
Foto: Andreas Wiking Durumrulle med falalfel

Opskrift på durumrulle med falalfel

Nem durumrulle med falafel, dip og grønt.

4
Print

1 pakke polarruller (4 stk)
1 pakke frosne, økologiske falafler fra Nutana (285 g)
2 stk hjertesalat
2 store, snittede gulerødder
1 pakke sukkerærtespirer
evt. frisk mynte eller koriander.

Yoghurt- dip:
1 bæger yoghurt 0,1%
2 spsk tahini (sesampasta)
1-2 fed knust hvidløg
1 tsk groft knust spidskommen
salt og friskkværnet peber
appelsinsaft og skal af ubehandlet appelsin.

Energi pr. person:
500 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
14 %
Kulhydrant:
56 %

Sådan gør du

  • Tilbered de frosne falafler efter anvisningen på pakningen – det tager ca. 20 minutter.
  • Lun polarbrødene med de sidste minutter.
  • Snit og bland grøntsagerne.
  • Rør dip-ingredienserne sammen.
  • Fordel grøntsagerne i de lune brød, rul dem sammen og servér med falafel og dip. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Dressing, Nem aftensmad, Wrap, Arabisk mad, Falafel og Hovedret