Durumrulle med falafel
SPONSORERET indhold

Nem durumrulle med falafel, dip og grønt.

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: ALT for damerne Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 pakke polarruller (4 stk)
1 pakke frosne, økologiske falafler fra Nutana (285 g)
2 stk hjertesalat
2 store, snittede gulerødder
1 pakke sukkerærtespirer
evt. frisk mynte eller koriander.

Yoghurt- dip:
1 bæger yoghurt 0,1%
2 spsk tahini (sesampasta)
1-2 fed knust hvidløg
1 tsk groft knust spidskommen
salt og friskkværnet peber
appelsinsaft og skal af ubehandlet appelsin.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du

  • Tilbered de frosne falafler efter anvisningen på pakningen – det tager ca. 20 minutter.
  • Lun polarbrødene med de sidste minutter.
  • Snit og bland grøntsagerne.
  • Rør dip-ingredienserne sammen.
  • Fordel grøntsagerne i de lune brød, rul dem sammen og servér med falafel og dip.