
Opskrift på durumrulle med falalfel
Nem durumrulle med falafel, dip og grønt.
plate
4
Af ALT for damerne
Ingredienser
1 pakke polarruller (4 stk)
1 pakke frosne, økologiske falafler fra Nutana (285 g)
2 stk hjertesalat
2 store, snittede gulerødder
1 pakke sukkerærtespirer
evt. frisk mynte eller koriander.
Yoghurt- dip:
1 bæger yoghurt 0,1%
2 spsk tahini (sesampasta)
1-2 fed knust hvidløg
1 tsk groft knust spidskommen
salt og friskkværnet peber
appelsinsaft og skal af ubehandlet appelsin.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 500 Kcal
- Fedt:
- 30 %
- Protein:
- 14 %
- Kulhydrant:
- 56 %
Sådan gør du
- Tilbered de frosne falafler efter anvisningen på pakningen – det tager ca. 20 minutter.
- Lun polarbrødene med de sidste minutter.
- Snit og bland grøntsagerne.
- Rør dip-ingredienserne sammen.
- Fordel grøntsagerne i de lune brød, rul dem sammen og servér med falafel og dip.
Få vores NYHEDSBREV: