Hjemmelavet konfekt
SPONSORERET indhold

Nem hjemmelavet bounty

Hjemmelavet bounty - nemt og genialt!

Foto: Columbus Leth
16. dec. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Hjemmelavet bounty

Tid: ca. 30 min. plus frysetid

(ca. 40 stk.)
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
250 g kokosmel
400 g mørk chokolade
kokosmel til drys

1. Rør kondenseret mælk og kokosmel godt sammen, og form massen til ca. 40 små brød (a ca. 15 g). Læg dem på bagepapir, og sæt dem i fryseren i 1 times tid.

2. Smelt chokoladen over vandbad.

3. Dyp kokosbrødene enkeltvis i chokolade, dryp overskydende chokolade af, og sæt dem på en plade med bagepapir. Drys med kokosmel, og lad chokoladen stivne.

► SE OGSÅ: Chokoladetrøfler med hindbær
► SE OGSÅ: Chokoladekarameller med flagesalt
► SE OGSÅ: Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs