Nem hollandaisesauce
SPONSORERET indhold

Nem hollandaisesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne nemme hollandaisesauce passer godt til fisk og skaldyr samt friskkogte asparges.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
01. apr. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 æggeblommer
2 spsk. vand
2-3 spsk. citronsaft
125 g blødt smør
½ dl hvidvin
salt og peber

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommerne med vand og citronsaft i en lille gryde.
  2. Stil gryden i kogende vand i en større gryde. Pisk hele tiden i æggene, mens der tilsættes små klumper smør, som piskes ind i æggene.
  3. Rør til sidst hvidvinen i saucen, og smag til med salt og peber. Server saucen straks.
  4. Saucen må ikke koge, da den så skiller. Rester af saucen kan ikke gemmes.

Anbefalet til dig