Nem iskage: Sorbet i lag med vafler
Foto: Betina Hastoft Smuk og frisk iskage.

Verdens nemmeste iskage: Sorbet i lag med vafler

Denne smukke iskage er super nem at lave! Du skal blot bruge tre forskellige sorbet is og vaniljevafler, så kan du lave den fineste iskage.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6-8 personer

  • 2 pakker vaniljevafler a 175 g (24 stk.)
  • ½ liter mango sorbet
  • ½ liter hindbær sorbet
  • ½ liter citronsorbet

Sådan gør du:

  1. For en sandkageform med film, det skal række udover kanterne på formen.
  2. Læg et lag vafler tæt i bunden af formen på den lange led.
  3. Optø sorbeten, til den bliver blød. Pisk den i en røremaskine eller med en håndmikser. Pisk, til det er en blød creme.
  4. Kom første sorbetsmag i bunden af sandkageformen. Læg nu et lag vafler i et jævnt lag. Gentag proceduren med de andre sorbeter.
  5. Frys iskagen ned i mindst 5 timer.
  6. Tag iskagen ud 15 min. før, den skal serveres. Løft iskagen ud af formen ved hjælp af filmen. Skær i skiver og server.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Islagkage og Sommerdessert