SPONSORERET indhold
Nem kage uden æg: Kanelkage med chokoladetopping
Kager i bradepander er nemme og hurtige at bage og elsket af hele familien. Her har vi bagt kanelkage uden æg - til gengæld med en skøn chokotopping!
10 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
150 g smør
400 g sukker
½ l kærnemælk
400 g hvedemel
150 g hakket mælkechokolade
2 spsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1 portion chokoladetopping (se boks)
Sådan bager du kanelkage
- Smelt smørret. Rør smør og sukker sammen med en håndmixer. Kom kærnemælk i. Tilsæt hvedemel, chokolade, kanel og natron. Rør dejen sammen.
- Kom dejen i en bradepande ca. 20 x 30 cm foret med bagepapir.
- Bag kagen ca. 45 min. ved 175 gr. på anden nederste ovnribbe. Stik et spid i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
- Fordel toppingen over kagen.
Nem chokoladetopping
50 g blødt smør
½ dl vand
150 g mælkechokolade
200 g flormelis
Sådan gør du:
- Smelt smørret i vand i en gryde.
- Sluk for varmen, og rør hakket mælkechokolade i, til det er smeltet.
- Rør flormelis i.