Kokossuppe med grøn karry, kylling og grønt
Få lækker smagfuld og varmende suppe på kun 15 min. Vil du have en kødfri dag, kan du undlade kyllingen.
Ingredienser
400 g kyllingebryst
½ broccoli
2 porrer
1 spsk neutral olie
1 spsk grøn karrypasta
1 l hønsesuppe
1 dåse kokosmælk
3 stængler citrongræs
5 kaffir limeblade
150 g sugarsnap ærter
3 spsk Fish Sauce
evt. salt
frisk koriander
Sådan laver du kokossuppe
1. Skær kyllingen i strimler og del broccolien i buketter. Skær porren i 1 cm tykke skiver. Varm olien i en gryde og steg karrypastaen her i. Tilsæt hønsesuppe. Fjern de yderste blade af citrongræsset og bank rodenden i stykker med bagsiden af en stor kniv. Kom citrongræs og limeblade i suppen.
2. Kom kyllingen i suppen og lad den simre i 5 min. Tilsæt broccoli, porre, kokosmælk og Fish Sauce og varm det igennem i 2-3 minutter. Kom til sidst sugarsnap-ærter i og smag suppen til for salt. I Thailand bruger man Fish Sauce i stedet for salt, men du kan også bruge salt.
3. Servér suppen med korianderblade.
Tip
Du kan sagtens bruge en frossen hønsesuppe til retten – bare si grøntsagerne fra suppen fra.