Pasta med laks og grønne asparges
Foto: Betina Hastoft Den nemmeste pastaret!

Nem pasta med varmrøget laks og grønne asparges

Denne pastaret er meget nem at lave og kræver ikke mange ingredienser. Den kogte pasta vendes i pesto og toppes med varmrøget laks - nemt og lækkert!

printer Print
plate 4 personer

300 g pasta
250 g grønne asparges
100 g pesto
salt og peber
200 g varmrøget laks
1-2 spsk. citronsaft

Pynt:

frisk basilikum

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Skær eller bræk den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker.
  2. Kog aspargesene med pastaen de sidste 2 min. af kogetiden. Afdryp pasta og asparges i en si.
  3. Vend pasta og asparges med pesto, og kom det i et serveringsfad.
  4. Del laksen i mindre stykker, og fordel dem over pastaen. Dryp med citronsaft og pynt med basilikumblade.