Nem spinattærte
Foto: Jesper Glyrskov

Nem spinattærte - opskrift fra Hendes Verden

Verdens nemmeste spinattærte

Verdens nemmeste spinattærte - tærten med spinat er klar på en halv times tid, og den smager godt både kold og varm.

printer Print
clock 20 minutter
plate 4 portioner

2 plader butterdej
75-100 g flødestuvet spinat (frost)
1 æg

  1. Rul dejpladerne ud til kvadrater. Læg den ene på bagepapir, og dæk midten til 4 cm fra kanten med optøet spinat, der er rørt med det meste af et sammenpisket æg.
  2. Læg den anden plade ovenpå, og vrid kanterne sammen med tætte, små tag.
  3. Pensl med resten af ægget, skær 4-5 små damphuller (her er brugt en lille kageudstikker), og bag tærten ved 200 gr. i ca. 20 min., eller til den er gennembagt.

    SE OGSÅ: 11 madtærter for en hver smag
Se, hvad vi ellers skriver om: Tærte, Nem aftensmad, Forret og Hovedret