SPONSORERET indhold
Nem vegetarlasagne med squash
Et lækkert squashfyld med hytteost og oregano er lagt sammen med lasagneplader og en færdigkøbt tomatsovs. Nemt og sundt. Her får du opskriften på en skøn vegetarlasagne med squash:
2 personer |
Total: 55 min
Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
500 g squash
1 spsk. olivenolie
200 g hytteost
friskhakket eller tørret oregano
salt og peber
75 g revet ost
250 friske lasagneplader
1 glas tomatsovs (340 g)
Tilbehør: grøn salat
Sådan laver du nem vegetarlasagne
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Vask squashen, og riv den groft.
- Steg løgene bløde i en gryde med olie i ca. 5 min. Tilsæt squash og hvidløg, og steg under omrøring i 3-5 min.
- Tag gryden af varmen og tilsæt hytteost, oregano, salt og peber.
- Læg et lag squashblanding i bunden af et smurt, ovnfast fad. Drys med ost, dæk med lasagneplader og derefter tomatsovs. Gentag lagene, og slut af med revet ost.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. — til retten er gennemvarm og overfladen gylden.
- Servér lasagnen direkte fra fadet med en grøn salat til.