Opskrift på wok med pak choi
Foto: Andreas Wiking Wok med pak choi

Opskrift på wok med pak choi

Nem wok med pak choi

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate 4 Person(er)



500 g kyllingebryst i strimler
reven skal- og saft af 1 ubehandlet citron
2 tsk honning
2 spsk soyasauce
2-3 fed finthakket hvidløg
4 tsk majsmel.
2 spsk majsolie
300 g broccoli i buketter
2 pak choi
400 g jasminris.
1 pakke nan.

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
27 %
Kulhydrat:
45 %

Sådan gør du

Sæt risene over og kog dem efter anvisningen.
Skær kyllingekødet i strimler, kom det i en skål og vend det med citronskal- og saft, honning, soja, hvidløg og majsmel.
Varm olien i en wok, tag kyllingekødet op (gem marinaden) og steg det under omrøring i 5 minutter.
Bland broccolibuketterne ved, steg yderligere 2 minutter, før pak choien – skåret i halve eller kvarte – kommes ved sammen med marinaden og steges med de sidste minutter. Smag til med salt og peber, og servér med ris og lunt nanbrød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

I stedet for broccoli kan du bruges sukkerærter eller blomkål.


Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Nem aftensmad, Kylling, Asiatisk mad og Hovedret