Nem wok med pak choi
Ingredienser
500 g kyllingebryst i strimler
reven skal- og saft af 1 ubehandlet citron
2 tsk honning
2 spsk soyasauce
2-3 fed finthakket hvidløg
4 tsk majsmel.
2 spsk majsolie
300 g broccoli i buketter
2 pak choi
400 g jasminris.
1 pakke nan.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:650 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:27 %
-
Kulhydrat:45 %
Sådan gør du
Sæt risene over og kog dem efter anvisningen.
Skær kyllingekødet i strimler, kom det i en skål og vend det med citronskal- og saft, honning, soja, hvidløg og majsmel.
Varm olien i en wok, tag kyllingekødet op (gem marinaden) og steg det under omrøring i 5 minutter.
Bland broccolibuketterne ved, steg yderligere 2 minutter, før pak choien – skåret i halve eller kvarte – kommes ved sammen med marinaden og steges med de sidste minutter. Smag til med salt og peber, og servér med ris og lunt nanbrød.
Tip
I stedet for broccoli kan du bruges sukkerærter eller blomkål.