Opskrift på wok med pak choi
SPONSORERET indhold

Nem wok med pak choi

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
21. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser



500 g kyllingebryst i strimler
reven skal- og saft af 1 ubehandlet citron
2 tsk honning
2 spsk soyasauce
2-3 fed finthakket hvidløg
4 tsk majsmel.
2 spsk majsolie
300 g broccoli i buketter
2 pak choi
400 g jasminris.
1 pakke nan.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    45 %

Sådan gør du

Sæt risene over og kog dem efter anvisningen.
Skær kyllingekødet i strimler, kom det i en skål og vend det med citronskal- og saft, honning, soja, hvidløg og majsmel.
Varm olien i en wok, tag kyllingekødet op (gem marinaden) og steg det under omrøring i 5 minutter.
Bland broccolibuketterne ved, steg yderligere 2 minutter, før pak choien – skåret i halve eller kvarte – kommes ved sammen med marinaden og steges med de sidste minutter. Smag til med salt og peber, og servér med ris og lunt nanbrød.