GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Opskrift på wok med pak choi
Foto: Andreas Wiking Wok med pak choi

Opskrift på wok med pak choi

Nem wok med pak choi

printer Print
clock 25 minutter
plate 4



500 g kyllingebryst i strimler
reven skal- og saft af 1 ubehandlet citron
2 tsk honning
2 spsk soyasauce
2-3 fed finthakket hvidløg
4 tsk majsmel.
2 spsk majsolie
300 g broccoli i buketter
2 pak choi
400 g jasminris.
1 pakke nan.

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
27 %
Kulhydrat:
45 %

Sådan gør du

Sæt risene over og kog dem efter anvisningen.
Skær kyllingekødet i strimler, kom det i en skål og vend det med citronskal- og saft, honning, soja, hvidløg og majsmel.
Varm olien i en wok, tag kyllingekødet op (gem marinaden) og steg det under omrøring i 5 minutter.
Bland broccolibuketterne ved, steg yderligere 2 minutter, før pak choien – skåret i halve eller kvarte – kommes ved sammen med marinaden og steges med de sidste minutter. Smag til med salt og peber, og servér med ris og lunt nanbrød.

Tip

I stedet for broccoli kan du bruges sukkerærter eller blomkål.


Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Nem aftensmad, Kylling, Asiatisk mad og Hovedret