Havregrynskugler
SPONSORERET indhold

Nemme havregrynskugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis det skal gå hurtigt, så prøv at lave disse lækre og nemme havregrynskugler.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Ingredienser:
5 dl finvalsede havregryn
2 dl flormelis
1 dl kakao
100 g smeltet smør
3-4 spsk solbærsaft

  1. Rør 5 dl finvalsede havregryn, 2 dl flormelis og 1 dl kakao med 100 g smeltet smør og 3-4 spsk solbærsaft.
  2. Hvis massen er meget blød, sættes den i køleskab 5-10 min., før den formes til kugler, der trilles i 1 dl kokosmel.
  3. Sæt havregrynskuglerne i køleskab ca. 30 min., til de er faste.