SPONSORERET indhold
Nemme mørbradbøffer med flødechampignon
Nemme og lækre mørbradbøffer i en skøn og cremet flødechampignon sauce, der er helt perfekte på julefrokostbordet.
4 personer
Ingredienser
1 afpudset svinemørbrad
2 spsk. hvedemel
25 g smør til stegning af kødet
250 g markchampignon
15 g smør
1 lille løg
1 spsk. paprika
2 dl piskefløde
2 spsk. hvedemel
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. æble- eller ribsgelé
salt og peber
Pynt:
persille
Tilbehør:
Kartoffelmos eller rugbrød
Sådan gør du:
- Skær kødet i 3 cm bøffer. Vend dem i hvedemel krydret med salt og peber.
- Varm smørret op på en pande, til det er gyldent og afbruset. Brun bøfferne på begge sider.
- Steg dem herefter 2½-3 min. på hver side. Tag dem af panden.
- Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Kom de 15 g smør på panden, og svits hakket løg og paprika kort.
- Kom champignonerne på, og svits igen. Tag lidt af champignonerne fra til pynt.
- Tilsæt fløde rørt jævnt med hvedemel, og kog blandingen sammen 4-5 min. under omrøring.
- Smag til med eddike, gelé, salt og peber. Kom mørbradbøfferne i saucen, og varm igennem.
- Pynt med resten af de stegte champignon og persille.