Nemt farsbrød med tranebær
Skøn opskrift på et nemt og saftigt farsbrød med tranebær.

Nemt farsbrød med tranebær

Farsen til farsbrødet er rørt med udblødt brød og syrlige tranebær, så det bliver dejligt saftigt. Og så er det supernemt at lave - se her, hvordan du laver et nemt farsbrød:

printer Print
clock 25 minutter
plate Farsbrød til 2 personer

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min.

250 g hakket kalve- og svinekød
50 g tranebær (friske eller frosne)

Brødfars:
2-3 skiver lyst brød
1 dl mælk
1 lille løg
1 stilk bladselleri
15 g smør timian
salt og peber

Tilbehør: ovnstegte eller kogte kartofler og grøntsager

Sådan laver du farsbrød

  1. Smuldr brødet (uden skorper) i mælken.
  2. Pil løget, og hak det sammen med bladselleri i en hurtighakker eller foodprocessor.
  3. Svits løg og bladselleri i en gryde med smør, og tilsæt brød, mælk, timian, salt og peber. Rør det godt igennem, og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  4. Rør kødet med brødfars og tranebær, og form det til 2-3 små brød. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
  5. Servér med det valgte tilbehør.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Aftensmad, Farsbrød og Hovedret