Nemt farsbrød med tranebær
SPONSORERET indhold

Nemt farsbrød med tranebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Farsen til farsbrødet er rørt med udblødt brød og syrlige tranebær, så det bliver dejligt saftigt. Og så er det supernemt at lave - se her, hvordan du laver et nemt farsbrød:

Af: Sandra Leigh Draznin
19. okt. 2019 | Opskrift | Hjemmet
Farsbrød til 2 personer | Total: 25 min

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min.

250 g hakket kalve- og svinekød
50 g tranebær (friske eller frosne)

Brødfars:
2-3 skiver lyst brød
1 dl mælk
1 lille løg
1 stilk bladselleri
15 g smør timian
salt og peber

Tilbehør: ovnstegte eller kogte kartofler og grøntsager

Sådan laver du farsbrød

  1. Smuldr brødet (uden skorper) i mælken.
  2. Pil løget, og hak det sammen med bladselleri i en hurtighakker eller foodprocessor.
  3. Svits løg og bladselleri i en gryde med smør, og tilsæt brød, mælk, timian, salt og peber. Rør det godt igennem, og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  4. Rør kødet med brødfars og tranebær, og form det til 2-3 små brød. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
  5. Servér med det valgte tilbehør.