SPONSORERET indhold
Nemt farsbrød med tranebær
Farsen til farsbrødet er rørt med udblødt brød og syrlige tranebær, så det bliver dejligt saftigt. Og så er det supernemt at lave - se her, hvordan du laver et nemt farsbrød:
Farsbrød til 2 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min.
250 g hakket kalve- og svinekød
50 g tranebær (friske eller frosne)
Brødfars:
2-3 skiver lyst brød
1 dl mælk
1 lille løg
1 stilk bladselleri
15 g smør timian
salt og peber
Tilbehør: ovnstegte eller kogte kartofler og grøntsager
Sådan laver du farsbrød
- Smuldr brødet (uden skorper) i mælken.
- Pil løget, og hak det sammen med bladselleri i en hurtighakker eller foodprocessor.
- Svits løg og bladselleri i en gryde med smør, og tilsæt brød, mælk, timian, salt og peber. Rør det godt igennem, og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
- Rør kødet med brødfars og tranebær, og form det til 2-3 små brød. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
- Servér med det valgte tilbehør.