Nougattrøfler
SPONSORERET indhold

Nougattrøfler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fyldige trøfler drysset med ristede mandelflager. En rigtig lækkerbisken for både små og store.

Af: Vibeke Lehn & Pia Buusman Foto: Jes Buusman
07. nov. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 25 stk.

Ingredienser

200 g blød nougat
½ dl mælk
Overtræk og pynt:
150 g hvid chokolade, 28%
eller
150 g mørk overtrækschokolade
50 g mandelflager (ristede)

  1. Smelt nougaten og pisk den jævn med mælk. Sæt nougatmassen i køleskabet til næste dag.
  2. Form trøffelblandingen – vha. en teske – til kugler og sæt dem på køl. Lad dem stå, til de er stivnet, så de er klar til at blive overtrukket med chokolade.
  3. Dyp og vend trøflerne i den smeltede hvide eller mørke chokolade. Drys med mandelflager og sæt trøflerne køligt.